Prehod v oblak da ali ne sedaj skoraj ni več vprašanje. Odločiti se moramo na kateri oblak bomo spravili svojo digitalno identiteto, svoje dragocene podatke, torej skoraj vse. Komu bomo torej zaupali svojo digitalno plat življena?

Na trgu se nam ponuja kar nekaj oblačnih rešitev, ki nas z množico lepih in privlačnih ikon in obljub vabijo na svoje strežnike. Uporaba večine oblačnih rešitev je za zasebno uporabo celo brezplačna, seveda z omejitvami.

Odločitev za prehod je za poslovnega uporabnika še posebej kočljiva in odločilna. Pravilno izveden prehod v pravi poslovni oblak je ključen za poslovni uspeh.

Se odločate za prehod na oblak? Pokličite nas na 080 23 03.

Pomagamo vam izbrati pravo rešitev za vaše potrebe, ter hitro in strokovno izvedemo prehod.


Strokovno izveden prehod ne sme negativno vplivati na poslovanje podjetja in potek poslovnih procesov. Podatki, ključni za delovanje podjetja v nobenem trenutku ne smejo biti ogroženi.

V PC klinika Naveza se zavedamo, kako ključen je čas za podjetje in kako izkoriščen mora biti delovnik, zato poskrbimo, da je večina sprememb izvedena izven delovnega časa, ali pa so preklopi in prehodi kar se da kratki ali celo neopazni.

oblak

 

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Pet zvezdic

Privošči si najboljše.

Za nasvet in nakup nas pokliči na številko 01 787 30 25  ali nam piši na naslov podpora@naveza.com.


123 kredit naveza

Hitri kredit za nakup nove računalniške opreme, od 250,00 EUR do 4.000,00 EUR z odplačilno dobo do 36 mesecev.

Preberi več

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam
Positive SSL