+386 1 787 30 25 podpora@naveza.com

Digitalno poslovanje

Kaj je digitalizacija?

Digitalizacija je uporaba digitalnih tehnologij za spremembo poslovnega modela in zagotavljanje novih prihodkov in priložnosti za ustvarjanje vrednosti; gre za proces prehoda v digitalno podjetje.

Oblaki in oblačne storitve

Oblak sestavljajo strežniki v podatkovnih centrih po vsem svetu. Premik sistemov in podatkov v oblak lahko podjetjem prihrani denar, zagotovi dodatno varnost in uporabnikom prijazno okolje.

Digitalno poslovanje

Digitalno poslujemo v večji ali manjši meri skoraj vsi. Elektronsko bančništvo, računovodske aplikacije, elektronske komunikacije in druge razširjene rešitve so že sedaj množično v uporabi. Velik izziv pri poslovanju pa je integracija vseh procesov v en ERP/CRM sistem, kar olajša sodelovanje med različnimi službami in omogoča zbiranje in pregled nad vsemi pomembnimi podatki in kazalci poslovanja na enem mestu. Tak celovit pristop je osnova za dober in učinkovit BI.

Bussiness Inteligence (BI)

Poslovna inteligenca (BI) izkorišča programsko opremo in storitve za pretvorbo podatkov v dejanske vpoglede, ki temeljijo na strateških in taktičnih poslovnih odločitvah organizacije. Orodja BI dostopajo in analizirajo niz podatkov ter predstavljajo analitične ugotovitve v poročilih, povzetkih, nadzornih ploščah, grafih, grafikonih in zemljevidih, da uporabnikom zagotovijo podrobne informacije o stanju poslovanja. 

Iščete celovito računalniško rešitev za vaše poslovanje?

Iščete celovito računalniško rešitev za vaše poslovanje?

Digitalizacija poslovanja