Če računalnik prvič povezujete s pametno napravo, najprej preverite ali ste morda ob nakupu dobili kakšen CD z gonilniki in ustreznimi programi za povezovenje. Če ga imate, poskusite najprej namestiti potrebno. V nasprotnem primeru bi se morali gonilniki ob povezavi z USB kablom samodejno prenesti v vaš računalnik. Pogoj za to je posodobljen Windows (priproročljiv je Windows 7 ali novejši Windows 8).

Če imate še vedno težave, znova zaženite računalnik in telefon in poskusite ponovno.

Računalnik ne zazna tablice, ko jo priključim

Ko napravo povežete z računalnikom, odprite pojavno okno v spodnjem desnem robu zaslona in izberite USB povezava je vzpostavljena, -> omogoči USB pogon (skoraj vsi kapacitativni zasloni in Android ISC operacijski sistemi delujejo na podoben način. Naprave z rezistivnimi zasloni imajo pojavni meni na vrhu v zgornjem spustnem meniju).

PC klinika Naveza - 080 23 03

Če težava vztraja, je tu PC klinika Naveza

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam