Vam je prej računalnik deloval normalno, sedaj pa je počasen in se zatika? Najprej lahko preverite ali kakšnen program morda porablja preveč procesorske moči ali pa pomnilnika. To lahko storite tako, da na tipkovnici pritisnete "Ctrl + Alt + Delete" in greste v upravitelja opravil. Za vas sta najbolj pomembna stolpca "CPE" in "Pomnilnik". Na vrhu boste videli skupno porabo programov in pa posamezno porabo za vsak program. Če kateri porablja bistveno več kot ostali, se je potrebno vprašati ali ta program potrebujemo in ali je to normalna poraba za tak program.

PC klinika Naveza - 080 23 03

Če težava vztraja, je tu PC klinika Naveza

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam