Naj vas spodnja slika ne preseneti. Na pohodu so izsiljevalski virusi, ki uporabniku lahko zaklenejo vse pomembne datoteke.

Virus se širi predvsem s pomočjo elektronske pošte. S klikom na priponko ali povezavo znotraj sporočila se na računalnik namesti omenjeni virus.

Obstaja več virusov, verzij in podverzij, prav vsi pa sedaj nepovratno zaklenejo datoteke, seveda razen če ste pripravljeni za podatke plačati nekaj stotakov.

Naši strokovnjaki so vam na voljo za vsa pojasnila in pomoč pri izvedbi preventivnih opravil in varnostnem kopiranju podatkov tako v podjetjih kot doma.

Pokličite nas na 080 23 03.

Preventivni ukrepi:

  • Ne odpirajte pošte s sumljivo vsebino in/ali neznanimi pošiljatelji - Najbolj pogosti naslovi so administrator, helpdesk, naslovi velikih bank ali poštnih servisov (DHL ali Fedex)
  • Na spletnih straneh ne odpirajte sumljivih povezav
  • Edina zaščita so varnostne kopije
  • Predlagamo ločene računalnike za otroke
  • Varnostne kopije hranite na drugi, zunanji lokaciji

PC klinika Naveza - 080 23 03

KURATIVA: Takoj ugasnite računalnik in pokličite PC kliniko Naveza

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam