Ko pritisnete tipko za vklop računalnika, se vam zdi, da se racunalnik prižge normalno, slike pa ne vidite? Je na monitorju napis "no signal" ali kaj podobnega? V tem primeru je lahko kar nekaj napak.

Sprva lahko pri prenosniku storite naslednje: Prepričajte se, da je prenosnik izklopljen, nato odstranite baterijo in napajalnik. 30 sekund ali več pridržite gumb za vklop, nato pa priključite napajalnik in vklopite prenosnik. To je reset, ki porabi vso energijo v prenosniku. Gre za preprost postopek, ki večkrat tudi deluje.

Če imate stacionarni računalnik in imate dodatno grafično kartico, jo lahko iztaknete in poskusite ponovno prižgati. Seveda ne pozabite, da morate monitor sedaj priklopiti direktno na matično ploščo. Če se je zadeva uredila, je problem v dodatni grafični kartici.

Druga najbolj verjetna možnost je, da je šla osvetlitev ekrana ali pa so poškodovani kabli do zaslona.

PC klinika Naveza - 080 23 03

Če težava vztraja, je tu PC klinika Naveza

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam