Ko pritisnete tipko za vklop računalnika, se vam zdi, da se racunalnik prižge normalno, slike pa ne vidite? Je na monitorju napis "no signal" ali kaj podobnega? V tem primeru je lahko kar nekaj napak.

Sprva lahko pri prenosniku storite naslednje: Prepričajte se, da je prenosnik izklopljen, nato odstranite baterijo in napajalnik. 30 sekund ali več pridržite gumb za vklop, nato pa priključite napajalnik in vklopite prenosnik. To je reset, ki porabi vso energijo v prenosniku. Gre za preprost postopek, ki večkrat tudi deluje.

Če imate stacionarni računalnik in imate dodatno grafično kartico, jo lahko iztaknete in poskusite ponovno prižgati. Seveda ne pozabite, da morate monitor sedaj priklopiti direktno na matično ploščo. Če se je zadeva uredila, je problem v dodatni grafični kartici.

Druga najbolj verjetna možnost je, da je šla osvetlitev ekrana ali pa so poškodovani kabli do zaslona.

PC klinika Naveza - 080 23 03

Če težava vztraja, je tu PC klinika Naveza

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

holisticno
Holistični remont računalnika

Privoščite računalniku celosten remont, ponujamo mu holističen pregled, čiščenje, nadgradnjo in na koncu še preverjanje psihofizičnih sposobnosti.

Za naročilo ali dodatne informacije nas pokličite brezplačno na PC klinika Naveza - 080 23 03.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam