+386 1 787 30 25 podpora@naveza.com

Naveza zaposluje

#1 Samostojni spletni razvijalec

Naveza d.o.o. zaradi povečanega obsega dela išče dodatne moči na področju razvoja spletnih rešitev. Iščemo zanesljivo, urejeno, komunikativno in samostojno osebo za razvoj in vzdrževanje spletnih rešitev, ki temeljijo na WordPress, WooCommerce, Prestashop in Joomla platformah. Zaželene so reference v obliki delujočih produkcijskih projektov. Delovno mesto čaka v Velikih Laščah ali v Ljubljani. Pogodbo o zaposlitvi se sklene za nedoločen čas s trimesečno poskusno dobo. Prijave z življenjepisom pošljite na info@naveza.com.

#2 Spletni razvijalec – začetnik

Naveza d.o.o. išče dodatne moči na področju razvoja in vzdrževanja spletnih rešitev. Iščemo zanesljivo, urejeno, komunikativno in samostojno osebo, ki ga zanima razvoj in urejanje spletnih strani in sistemov. Zaželeno je poznavanje sistemov WordPress, WooCommerce, Prestashop in Joomla. Delovno mesto čaka v Velikih Laščah. Pogodbo o zaposlitvi se sklene za nedoločen čas s trimesečno poskusno dobo. Prijave z življenjepisom pošljite na info@naveza.com.

#3 Serviser računalniške opreme

Naveza d.o.o. zaradi povečanega obsega dela išče dodatne moči na področju računalniške podpore. Iščemo zanesljivo, urejeno in samostojno osebo za računalniško podporo vsaj V. stopnje izobrazbe ali višje, zaželena tehnična smer. Pričakovane so delovne izkušnje na področju nameščanja in vzdrževanja modernih operacijskih sistemov in programske opreme na delovnih postajah, osnovno poznavanje omrežij in s tem povezanih tehnologij in izkušnje pri uporabi mobilnih naprav. Delovno mesto čaka v Velikih Laščah ali v Ljubljani. Pogodbo o zaposlitvi se sklene za nedoločen čas s trimesečno poskusno dobo. Prijave z življenjepisom pošljite na info@naveza.com.

Naveza d.o.o.

Naveza d.o.o.
Ščita 9, 1315 Velike Lašče

PE Ljubljana
Letališka 33, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 7873025
E-pošta: podpora@naveza.com

VAT ID: SI37483188

Naveza d.o.o.

Naveza d.o.o.
Ščita 9, 1315 Velike Lašče

PE Ljubljana
Letališka 33, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 7873025
E-pošta: podpora@naveza.com

VAT ID: SI37483188