eset award gold

ESET je podrl rekord v številu zasluženih nagrad, ki jih podeljuje SE Labs, neodvisna organizacija, ki skrbi za testiranje varnostnih rešitev. V zadnjem Anti-Malware Protection testu, je ESET dosegel tri najboljše rezultate, zaradi katerih je prejel priznanje AAA Award. Tokrat je prvič, da je ESET dosegel kar tri nagrade naenkrat in sicer za področja zaščite domačih uporabnikov, malih in srednjih podjetji, ter za velika podjetja. Nagrade potrjujejo dobre lastnosti ESET programov kot so, nič napačnih zaznav, nizka poraba sistemskih sredstev in 100% proaktivna zaščita.

»ESETovi produkti so se odrezali več kot odlično na zadnjih testih, odlični rezultati iz leta 2016 se očitno nadaljujejo. Pri SE Labs poleg rezultatov cenimo tudi doslednost. Ta test je bil precej zahteven, vendar so se ESETovi produkti izjemno izkazali,« je dejal direktor SE Labs Simon Edwards.

Na testih za zaščito poslovnih uporabnikov Enterprise Anti-Malware Protection test in Small Business Endpoint Anti-Malware Protection test je ESET Endpoint Security dosegel najboljši rezultat, saj obenem blokira nevarne URLje ter preveri in pravilno zazna legitimne aplikacije ter spletne strani. Preiskovalci so dokazali tudi, da ESET Endpoint Security učinkovino ravna z različnimi napadi ter tako zaščiti podjetje oziroma uporabnika pred številnimi grožnjami.

Pri testu produktov za domače uporabnike, ki je preverjal zaščito pred zlonamerno programsko opremo, so ESET-ovi produkti pometli s konkurenco ter dokazali, da so edini produkti, ki delujejo s 100% natančno zaščito. To pomeni, da je uporabnik, ki naloži ESET-ov produkt na svojo napravo lahko popolnoma brez skrbi, saj je v celoti zaščiten pred grožnjami, kot so izsiljevalski napadi, spyware in podobnimi.

»Nevarnosti na spletu so se v zadnjem času precej razširile in produkti za zaščito morajo obvladati tudi bolj komplicirane ter ciljne napade, ob enem pa seveda tudi ne smejo preveč obremeniti procesorja. Te lastnosti imajo ESETovi produkti, ki delujejo s 100% natančnostjo, tako, da je uporabnik lahko 100% brez skrbi,« je rezultate testa komentiral Juraj Malcho, CTO, ESET.

Vir: ESET - novice


PC klinika Naveza - 080 23 03

Za naročilo ESET licence ali več informacij, je tu PC klinika Naveza

Pokličite na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več o izdelkih ESET

Pet zvezdic

Privošči si najboljše.

Za nasvet in nakup nas pokliči na številko 01 787 30 25  ali nam piši na naslov podpora@naveza.com.


123 kredit naveza

Hitri kredit za nakup nove računalniške opreme, od 250,00 EUR do 4.000,00 EUR z odplačilno dobo do 36 mesecev.

Preberi več

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam
Positive SSL