Kaj je Odoo?

Odoo je programska oprema za celovito upravljanje poslovanja, ki vključuje CRM, e-trgovino, obračunavanje, računovodstvo, proizvodnjo, skladišče, upravljanje projektov, upravljanje zalog in še množico drugih uporabnih rešitev.

Kaj dobimo z Odoo?
Z uporabo sistema Odoo v svoji dejavnosti boste dobili več kot tisoč modulov, ki jih lahko uporabite za povečanje produktivnosti in obsega dela vašega podjetja. Prav tako je na platformah Odoo na voljo veliko funkcionalnosti. Na podlagi ocene potreb vašega podjetja se izbere pravo sistemsko konfiguracijo za implementacijo.

Kako deluje Odoo?
Uglajena in prijazna uporabniška izkušnja, ki je zasnovana tako, da zagotavlja brezhibno sprejemanje uporabnikov. Fluidnost in popolna integracija pokrivata potrebe celo najbolj zapletenih podjetij. 

Kako začeti?
Prvi obisk je brezplačen in neobvezujoč. Takrat  se pogovorimo o vaših potrebah in željah, ter predstavimo možnosti, ki jih ponuja Odoo.

Pohitite in si rezervirajte prost termin za spoznavno srečanje.

Brezplačen CRM za celotno ekipo
CRM modul lahko uporabljate vsi v ekipi popolnoma brezplačno in brez omejitev.

Komu je namenjen Odoo?
Odoo lahko s pridom uporablja majhen s.p., ali pa velika multinacionalka. Vsak lahko izkoristi najboljše, kar ima v ponudbi Odoo.

Odoo raste z vašimi potrebami
Prilagodljivost Odoo je taka, da se lahko aplikacije dodajajo glede na rast vašega podjetja in dodajate eno aplikacijo hkrati, ko se vaše potrebe razvijajo in se povečuje baza strank.

 

Naveza d.o.o. je Odoo Ready partner
odoo logo