Je vaš računalnik vse počasnejši, a ga ne bi še zamenjali z novim?

  • SSD diski v primerjavi s klasičnimi trdimi diski HDD delujejo bolje, hitreje in popolnoma tiho,
  • nadgraditi je možno tudi starejše računalnike,
  • SSD vam pohitri tako prenosnike, kot tudi stacionarne, klasične računalnike,
  • računalnik je po posegu opazno hitrejši,
  • operacijski sistem se zažene tudi do 5x hitreje.

Antivirusni programi običajno skrbijo za to, da odkrivajo škodljive programske kode in jim preprečujejo, da se namestijo na naš računalnik. Vendar pa se lahko zgodi, da tudi ti programi zatajijo ali pa jih morda sploh nimamo nameščenih. Zato je dobro, da poznamo simptome okuženega računalnika, saj bomo tako lahko pravočasno ukrepali. Na portalu safe.si so pripravili 10 tipičnih znakov, ki kažejo na to, da je naš računalniški sistem najverjetneje okužen s škodljivo programsko kodo.

Čiščenje računalnika, računalniških komponent in perifernih naprav, ohranja sestavne dele računalnika v dobrem stanju, pomaga preprečevati širjenja bakterij v prostoru okoli računalnika, ter omogoča nemoteno hlajenje kritičnih komponent.

Antivirusni programi zagotavljajo obvarovanje pred posameznimi virusi in nemoteno delovanje računalnika. Protivirusni programi so namenjeni za preverjanje posameznih datotek z ukazom, da poskenira računalnik ali pa enostavno za vzdrževanje računalnika v stalni pripravljenosti s sprotnim preverjanjem.

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam