V podatkovni medij ne posegajte sami. Vsak nestrokoven poseg zmanjšuje možnost restavracije podatkov.

V večini primerov so vaši podatki rešljivi. Ne glede na to, ali gre za mehanske okvare diskov, nekonsistentnosti na datotečnem sistemu ali brisanje po pomoti, se v večini primerov s posebnimi postopki, da pridobiti podatke nazaj. Pogoj za uspešno reševanje je, da v medij ne posegate sami. Lahko se zgodi tudi, da bralna glava počasi odpoveduje in bi podatke še bilo možno rešiti. Če se vaš disk sumljivo obnaša ali pa je že odpovedal sodelovanje, nas pokličite - zaupajte reševanje dragocenih spominov in dokumentov strokovnjakom PC klinike Naveza.

PC klinika Naveza - 080 23 03

Pokličite nas še preden se podatki dokočno izgubijo

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam