PC klinika Naveza - 080 23 03

Težave z računalnikom? Tu smo za vas!

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Imate težave s svojim namiznim računalnikom ali prenosnikom?

Pri PC klinika Naveza se vedno potrudimo, da težave odpravimo v najkrajšem možnem času in s kar najmanj sitnostmi. Sporočite nam kaj vas pesti in PC klinika Naveza vam nemudoma vam priskoči na pomoč: 

Lahko nas pokličete na 080 23 03 ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Mnogo računalniških težav lahko rešimo kar na daljavo - eden od naših strokovnjakov se oddaljeno poveže na vaš računalnik in poišče rešitev.

Če pomoč na daljavo ni mogoča, se dogovorimo za obisk

Manjše težave odpravimo kar pri vas, doma ali v službi. V primeru večjih del pa problematično strojno opremo odpeljemo in vam jo po posegu dostavimo in priključimo nazaj.

Kaj pa če popravilo ni mogoče?

PC klinika Naveza vam priskoči na pomoč tudi kadar težave ni mogoče odpraviti.

K popravilu vedno pristopamo z zdravo mero razuma in vam brez zadržkov povemo kadar popravilo ni smiselno.

Iz široke ponudbe novih in rabljenih računalnikov ter računalniške opreme, vam pomagamo izbrati primerno nadomestilo za vašo okvarjeno napravo in poskrbimo za preventivne ukrepe, da vam nova naprava služi čim bolje in čim dlje (protivirusna zaščita, varnostno kopiranje, vgradnja SSD diska...).  

Navezine poletne akcije

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam