+386 1 787 30 25 podpora@naveza.com

Spletne rešitve

Spletna prisotnost

Lepa, tehnično dovršena in domišljena spletna stran poveča prepoznavnost in kredibilnost vašega podjetja. Dober prvi vtis in predstavitev vašega podjetja in storitev, je tisto kar vas dvigne iz povprečja in pritegne pozornost potencialnih strank. Pri Naveza d.o.o. poskrbimo za izbiro prave platforme in vizualne podobe glede na vaše potrebe, v sodelovanju z vami prilagodimo in optimiziramo vsebine, spletno stran oblikujemo, izdelamo in vzdržujemo, tako z vsebinskega, kot tudi s tehničnega in varnostnega vidika.

Spletna trgovina – B2B in B2C

Imate fizično trgovino in bi želeli svojo ponudbo razširiti tudi na splet? Ali pa ne razmišljate o fizični trgovini in bi želeli izkoristiti vse možnosti in prednosti, ki jih ponuja spletni trg, ter svoje izdelke ali storitve ponuditi na lokalni, mednarodni ali svetovni ravni?  Uporabniška izkušnja ob obisku spletne trgovine mora biti tako dobra, da se bodo kupci z veseljem vračali. Izbira dovolj zmogljive platforme in gostovanja, ter tehnična in vizualna izvedba, ki omogočajo takšno izkušnjo, sta ključni. Pri Naveza d.o.o. imamo večletne izkušnje z vzpostavljanjem in vzdrževanjem spletnih trgovin tako za B2C kot tudi B2B segment. 

SEO – Optimizacija spletne strani za spletne brskalnike

Optimizacija spletne strani za spletne brskalnika pomeni zadovoljitev tehničnim in vsebinskim zahtevam, na podlagi katerih spletni brskalniki uvrščajo vašo stran med ostale podobne strani. Že med postavljanjem spletne strani in dodajanjem vsebin smo pozorni na to, da so te zahteve zadovoljene v kar največji meri in da vaša spletna stran dosega čim boljšo pozicijo v iskalnikih sama po sebi (organsko). Za nadaljnje izboljšanje pozicije in prepoznavnosti je mogoče poskrbeti s spletnim oglaševanjem, pri čemer vam pri Naveza d.o.o. prav tako z veseljem priskočimo na pomoč. 

Lastni spletni strežniki

Hitri in zanesljivi spletni strežniki so osnova za odzivno spletno prisotnost. Našim strankam nudimo gostovanje spletnih strani na naših varnih strežnikih, ki so razporejeni po celotni EU. Strežniki se nahajajo na varovanih lokacijah znotraj EU (GDPR skladno). Popoln nadzor nad strežniki nam omogoča hitrejše odzivanje na morebitne varnostne grožnje. Spletne strani, ki gostujejo pri Naveza d.o.o. so dnevno varnostno kopirane.

Vsebinska in tehnična podpora

Pri Naveza d.o.o. pogodbenim strankam zagotavljamo 24/7/365 vsebinsko in tehnično podporo pri delovanju spletnih sistemov. Naš odzivni čas je takojšen za urgentne primere, 2 uri za nujne in maksimalno 48 ur za ne nujne zahteve.

Potrebujete celostno ureditev spletne prisotnosti?

Naredimo vam analizo trenutne spletne prisotnosti in vam svetujemo kako naprej.

Skupaj pripravimo načrt za ureditev in vzdrževanje vaše spletne prisotnosti v najboljši formi.

Potrebujete celostno ureditev spletne prisotnosti?

Naredimo vam analizo trenutne spletne prisotnosti in vam svetujemo kako naprej.

Skupaj pripravimo načrt za ureditev in vzdrževanje vaše spletne prisotnosti v najboljši formi.