Živimo v časih, ko se največja vrednost podjetij skriva v podatkih, s katerimi razpolagajo. Strah, da bi se ti podatki izgubili ali prišli v napačne roke je več kot upravičen. Okvare računalniške opreme, kibernetične okužbe in kraja podatkov se dogajajo in kvalitetni preventivni ukrepi v današnjem poslovnem svetu niso več stvar izbire, ampak nuja.

Priprava varnostnega načrta obsega pregled in oceno stanja obstoječih varnostnih ukrepov v podjetju, ter predlog izboljšav na podlagi ugotovljenega. Kvaliteten varnostni načrt obsega varnostno kopiranje podatkov, tako lokalno, kot na oddaljeno lokacijo, namestitev kvalitetne protivirusne zaščite na vseh računalnikih v podjetju, uporabo licenčnih programov, ter redno posodabljanje le-teh. Za celoten proces načrtovanja in izvedbe varnostnega načrta poskrbijo naši strokovnjaki. 

PC klinika Naveza - 080 23 03

Rezervirajte svoj termin za obisk naših strokovnjakov

Pokličite nas na številko 080 23 03 ali
nam pošljite elektronsko sporočilo na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Varnostni načrt za podjetja

Iz naše ponudbe

 

poletni remont

Poletni remont računalnika

95,00 EUR
63,33 EUR

Tudi vaš računalnik potrebuje celosten pristop! V času vašega dopusta ali kadar vam najbolj ustreza, vaš računalnik temeljito pregledamo, optimiziramo in poskrbimo, da vam je delo z njim v veselje, ne v nadlego.

Preberite več


 

elite 8300 AOC Logitech

PC HP 8300 Elite SSD komplet

668,00 EUR

630,00 EUR

Rabljen PC poslovnega razreda +  Monitor AOC e2470Swda 24" + Miška in tipkovnica Logitech MK120.

Več informacij


 

eset award gold

ESET Multi -device Security Pack 3

64,00 EUR
49,99 EUR

Trenutno najboljša protivirusna zaščita na trgu. Z licenco je mogoče zaščititi tri naprave z opreacijskimi sistemi Windows, Mac, Linux Desktop, Android, Windows Mobile ali Symbian.

Preberite več

Za intervencije na področju osrednje Slovenije ne zaračunavamo potnih stroškov!

facebook

twitter

S pravim pristopom, dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem vam lahko pomagamo.

Pišite nam